Dramis Plus

Dramis Plus je porodicna firma osnovana 2006. Godine u Čačku. Naša prvobitna delatnost jeste proizvodnja parafinskih i voštanih verskih sveća i belih sveća za osvetljenje čime se i danas uspešno bavimo.

Od skoro u našoj ponudi pored verskih artikala možete pronaći i repromaterijal za cvećare. Asortiman na čijem proširenju stalno radimo obuhvata veliki broj artikala koji su proizvodi domaćih proizvođača, ali najveći deo naše ponude čini roba koju direktno uvozimo iz Grčke, Slovenije, Mađarske, Poljske, Kine i Hrvatske. Ponosni smo što imamo priliku da sarađujemo sa afirmisanim brendovima iz oblasti cvećarstva od kojih pored robe visokog kvaliteta učimo i kako da što potpunije zadovoljimo potrebe našeg tržišta.

Dostava

proizvoda

13

Godina rada

300+

Artikala

Terenska

prodaja

Kvalitet i širok asortiman koji nudimo uveo je nove standarde na sve zahtevnijem domaćem tržištu što nas je za kratko vreme dovelo do dobre pozicioniranosti i saradnje sa brojnim poklon shop radnjama, cvećarama, trgovinskim kućama, knjižarama…

Zašto Dramis Plus ?

Naš cilj je zadovoljstvo kupaca-trudimo se da ga ostvarimo raznolikom ponudom standardnih i trenutno aktuelnih artikala za dekoraciju, pristupačnom cenom i ljubaznim pristupom. .

Cilj...

Naša misija je da već magičani svet cvećara i dekoratera učinimo lakšim za rad i da zajedno sa Vama kreiramo nova umetnička dela.

Misija...